Iza Perfumeberry

Follow Instagram -@perfumeberrymalaysia

May 18, 2016

Sembur perfume daripada PAGI dan anda masih berbau WANGI hingga ke MALAM dengan TIPS ini .

Memakai minyak wangi ke office  boleh memberikan keyakinan diri.
Wajib pakai perfume ! 
Bila bau wangi jer , kita akan rasa lebih yakin dengan diri.
Tapi agak mengecewakan bila ada perfume yang tak berapa nak lasting dengan kita.
Body chemistry dengan perfume tak cukup blend, so bau dia x lasting.
Tak sampai nak pegi meeting, bau perfume dah hilang.
oh !kecewa....

Jadi you all nak tak perfume tu bau melekat dengan badan anda.

Kita cuba tip yang senang ini.

Apa yang anda perlukan
- perfume
- non-scented vaseline

Sapukan vaseline pada titik nadi- leher, pergelangan tangan atau tempat yang anda sembur perfume.
Kemudian , sembur la perfume tu pada tempat yang anda sapu vaseline tu.

Vaseline ni bertindak sebagai primer untuk perfume, memerangkap bau dan menjadikan perfume sentiasa fresh sahaja..Perfume tak berkesan jika kulit kering, jadi  pakai la vaseline.

Jangan percaya cakap saya.
Cuba dulu baru tahu...
Okey selamat mencuba..
SHARE dan KOMEN jika tips ini menjadi
.
.
.

Da lama tak bertukar perfume ? 
Bosan dengan perfume sekarang?
Apa kata beli je perfume baru dekat sini  ----> www.perfumeberry.com.my
Kami tak janjikan yang termurah, tetapi yang pasti perfume ada ORIGINAL daripada US dana ada lebih drp 50 brand untuk anda jadi rambang mata...hahah

No comments: