Iza Perfumeberry

May 27, 2016

Perfume Terbaru-Signorina Misteriosa daripada Salvatore Ferragamo

Perfume terbaru daripada koleksi SIGNORINA , Salvatore Ferragamo iaitu  Signorina Misteriosa baru dilancarkan bulan ini adalah wangian untuk dipakai malam, berat dan sangat misteri.

Signorina Misteriosa adalah berasakan bau buah-buahan oriental dengan top note Wild Blackberry dan Neroli. Wangian campuran Orange Blossom yang diblend dengan Tuberose untuk memberikan wangian yang menggoda, dan base note drp Black Vanilla Mousse dan Patchouli memberikan sentuhan elegant


Signorina Misteriosa digambarkan sebagai MISTERI SEORANG WANITA kerana wangiannya memberikan gambaran wanita yang mempunyai watak yang sukar diramal.Ia menyampaikan keyakinan, keanggunan dan keghairahan wanita ini dalam membuat sesuatu perkara.
Saya suka packagingnya juga - botol perfume berkilat hitam dan emas adalah lagi mewah dan bergaya.Sekarang boleh dapatkan perfume saiz  miniature untuk anda mencubanya dahulu.Tahan untuk sebulan .Atau jika anda pengumpul koleksi perfume miniature, perfume ini HARUS ditambah sebagai koleksi peribadi.

Comel kan ?
How to order:
Click here

or contact sms/whatsapp 
017 543 9231 / 013 348 2134

We also accept credit card and paypal.No comments: