Iza Perfumeberry

Follow Instagram -@perfumeberrymalaysia

Nov 20, 2016

Perfume fake detected!






Kalau you all perasan, sekarang ni banyak perfume purse 20ml banyak di jual di Instagram, Facebook dan di online market.
Ada yang jual semurah RM10 hingga ke RM50 .
Agak-agak ni perfume fake ke original ye.
Sekilas pandang, dah boleh detect perfume ni CONFIRM tak original.
Ni inspired perfume.
Bau perfume tak sama lansung .
Ada je orang tak kisah nak beli perfume ni tapi
 kami sangat kisah bila ramai orang mengadu seller claim perfume ni original.
Pening kepala kami kena jawabkan pula.
You all bayangkan semua brand ada.
Chanel pun ada juga.hahah
Kalau ikut logik setiap company perfume tak akan keluarkan packaging yang sama. 
Betul tak?

Note: Yang pernah beli perfume ni ,you all boleh share  tak bagaimana bau perfume ni.?
Suka ke idok?



No comments: